Yoga
Van deze speciale bewegingswijze vind je verschillende lesvormen.

Elke lesvorm specialiseert zich op een bepaald onderdeel van Yoga of richt zich op een bepaald resultaat dat kan worden bereikt met Yoga.
Yoga
Verschillende wijzen om lichaam en geest in balans te krijgen
Yoga zorgt voor:
> Sterkere spieren
> Flexibiliteit
> Verbeterde houding
> Verbeterde longcapaciteit door ademhalingsoefeningen
> Minder stress
> Verbeterde concentratie

Poweryoga 
Poweryoga sluit mooi aan bij de huidige trend van onthaasting en de groeiende behoefte aan een gezonde geest in een sterk lichaam. Hoewel de Amerikaanse Poweryogagoeroe Bryan Kest de nadruk legt op de interactie tussen lichaam en geest, is er niets spiritueels aan deze sportieve variant van Yoga. 
Het is een sport die onmiskenbaar leidt tot een krachtig en soepel spierstelsel en een goede conditie, omdat de deelnemer steeds flink in beweging is. Poweryoga is goed voor iedereen. Jong, oud, stijf of getraind: iedereen doet mee in eigen tempo en op eigen niveau. Eén waarschuwing: ga niet te ver. Poweryoga mag geen pijn doen.

Yin Yoga 
De houdingen die je bij deze vorm van Yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. In eerste instantie zijn de houdingen bedoeld om langer in de lotushouding te kunnen blijven mediteren, maar het is vooral een fijne oefening voor wie een zittend beroep heeft.
Bij Yin Yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin Yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is fijn doordat je niet intensief hoeft te bewegen, maar echt de tijd kunt nemen voor je lichaam.

Hatha Yoga
Bij Hatha Yoga is het lichaam het uitgangspunt. Hatha Yoga is de basis van alle andere lichamelijke vormen van Yoga. Ha-Tha betekent waarheid. Hatha Yoga bestaat uit asanas's (d.w.z. lichaamshoudingen), pranayama's (ademhalingsoefeningen) en tenslotte zelfbewustwording. In de Hatha Yoga richten de lichaamshoudingen zich op het hele lichaam en wel op alle zintuigen, alle organen, het hormonale systeem, het centrale zenuwstelsel, de bloedsomloop, de spieren en de botten. Met Hatha Yoga kun je door uitgebalanceerde oefeningen, bewuste ademhaling en geestelijke concentratie meer evenwicht brengen tussen lichaam en geest. De lichamelijke oefeningen zorgen voor een groter, innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit. Hatha Yoga is een rustige, meditatieve vorm van Yoga, met ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet.

Easy Flow Yoga
Easy Flow Yoga is een zachtere, minder zware vorm van Yoga. Easy Flow Yoga behoudt de bekende Yoga flow, maar met een verlaagde intensiteit. Hierdoor is Easy Flow Yoga toegankelijk voor ieder niveau (zowel beginners als gevorderden). In deze les wordt er gevarieerd met de houdingen en wordt het accent gelegd op de adem en de energiesloten in het lichaam

Meditatieve- Relax Yoga
Ontspanningsmeditatie in combinatie met zachte Hatha flow en herstellende Yoga oefeningen. Beide zijn een techniek om tot een groter zelfinzicht te komen. Je wordt één met wat er op dat moment in je leeft, zonder je ermee te bemoeien of erover te oordelen. Dat kan van alles zijn: onrust, vreugde, verdriet, boosheid, stilte. Door één te zijn met wat is en met hoe je je werkelijk voelt, ontstaat er ruimte van binnen, meer verbondenheid en innerlijke rust. Verschillende technieken om te mediteren komen aan de orde. We besteden ook aandacht aan het leren zitten.

Yogilates
In de Verenigde Staten is er al een nieuw soort training uitgevonden: Yogilates. Die mengt, zoals de aanhangers zeggen, het beste van Yoga en Pilates.
Laatste nieuws
Workshop ontstress met Yoga
Leer te ontstressen
03-11-2017
Workshop
Maak kennis met Yoga
03-11-2017
Nieuwe workshops in mei en juni
Een goede nachtrust en Deep Tissue Release
26-04-2017
Workshop Asana Technieken
Leer de basis van de Yogahoudingen
11-03-2017
Wij zijn Newstyle!
Leer meer over onze visie en mogelijkheden
18-01-2017
Nieuwe locatie bijna open
Op de Groeneweg in Lombok
04-01-2016